Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της προηγούμενης διοίκησης του ΣΕΦ προς την Επιτροπή Επαγγλεματικού Αθλητισμού η ΚΑΕ Ολυμπιακός οφείλει 520.000 ευρώ, ενώ οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να κινηθουν νομικά, αφού θεωρούν ότι δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ και η προηγούμενη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή κόντρα, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” είναι πλέον έτοιμοι να λάβουν νομικά μέτρα, αφού θεωρούν ότι επλήγησαν οικονομικά από την κατάσταση που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό.

H προηγούμενη Διοίκηση του Σταδίου (η οποία έχει ήδη αλλάξει) με έγγραφό της προς την ΕΕΑ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτερη Αυγενάκη, σημειώνει ότι η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ χρωστάει 520.000 ευρώ από την περσινή σεζόν. Στην αναφορά της προηγούμενης διοίκησης του ΣΕΦ ετοιμάζεται ήδη για να απαντήσει νομικά ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν από την πλευρά του ΣΕΦ τα συμφωνηθέντα, σχετικά με την εκτέλεση μίας σειράς έργων.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός είχε ενημερωθεί για την αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής και προτίθεται να καταθέσει και σχετική αγωγή, ενώ έχει συζητήσει με τον Υφυπουργο Αθλητισμού το θέμα σε μία πρόσφατη, κοινή συνάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here